Lajikokeilut

Tarjoamme Rauman Taekwondon kanssa yhteistyössä kamppailulajien kokeilua. Lajitunnit on tarkoitettu 3.luokasta ylöspäin.

Kouluilla käytämme pehmeää paritaistelumiekkaa, jolloin voidaan turvallisesti tehdä tehokas liikuntatunti. Toteutamme liikkeet pääasiassa koko kehoa hyödyntäen ja teemme harjoitteita helpoista karkeamotorisista liikkeistä kohti vaikeampia hienomotorisia liikkeitä. Liikeharjoittelut tehdään näin porrastetusti helposta vaikeaan, jolloin jokainen voi valita mihin vaiheeseen jää harjoittelemaan ja kehittämään itseään. Haastetta lisätään kohtuullisesti, mutta välillä pyritään ylittämään itsensä ja päästään testaamaan omia rajojaan.

Itämainen miekkailutyyli on Raumalla uusi. Aloitimme ensimmäiset kurssit syksyllä 2022. Seuran ohjaajat ja perustajat ovat perusteneet miekkailuseuran Mikkeliin vuonna 2010, jossa seuratoiminta on erittäin aktiivista edelleen. Miekkailun ohjaajilla on yhteensä 60-vuoden lajikokemukset miekkailusta ja taekwondosta ja ovat kokeneita lajikokeilujen järjestämisessä kouluille Mikkelissä ja Raumalla.

Lajikokeiluissa voitte ottaa yhteyttä seuramme yhteyshenkilöihin: Jutta Liljanko tai Juhani Liljanko.

Yhteystiedot ovat sivujen valikossa: Seura – Yhteystiedot